De diamant in jou is er al. Samen gaan we ontdekken hoe die tot glorie komt. Van ruw tot super polished

Jaarprogramma

Diamonds Unlocked

Het wordt tijd dat jij spiritualiteit volledig mag omarmen in jouw business. Het wordt tijd om jouw zielsmissie te gaan leven.

Met 3 experts en hun teamleden ga je 12 maanden aan de slag om business en jouw spiritualiteit hand in hand te laten gaan. In dat jaar wordt je getraind in het communiceren met jouw gidsen, ga je aan de slag met essentiele olien, meditaties, business coaching, jouw zielsmissie, blokkades en belemmeringen, jouw aanbod, prijsstelling, coachen we door je eigen bullshit, helpen we je concept en branding uit te werken en richten we samen een website in

Alles om spiritueel volledig uit de kast te komen.

✔️ Heb jij de ambitie om een succesvol bedrijf te runnen waar je minimaal €5000,00 euro in de maand mee verdient?

✔️ Heb jij genoeg kennis van je vakgebied en ben je -echt- klaar om vanuit je zielsmissie je hele bedrijf (opnieuw) op te bouwen tot een powerhouse?

✔️ Heb jij de drijfveer en go-getters mentaliteit om het werk dat nodig is om jouw succes te realiseren te gaan verrichten?

🔥 Jij bent klaar jouw zielsmissie te leven

Wij begeleiden jou 1 jaar lang persoonlijk en in de groep

Silvana

Business mentor

Lenny

Spiritual Guidance Mentor

Geertje

Digitaal Concept Strateeg

Jouw reis start met het ontdekken van je zielsmissie

Als jij JA zegt tegen ons jaarprogramma mag je direct een afspraak maken om jouw zielsmissie te mogen ontdekken. In deze sessie leer je je spirituele gidsen kennen en zullen zij jou via onze Spiritual Guidence Mentor vertellen wat jouw zielsmissie is en welk advies zij jou te vertellen hebben.

 

Het programma bestaat uit 4 thema’s van elk 3 maanden

Thema 1:

Adi Maia

Het begin

Staat in het teken van het leren kennen van je zielsmissie en deze doorvoelen. Voelen en ervaren wat dat voor jou betekent en het vertalen naar acties

Thema 2:

Mani Padme Nëna

Het vuur aanwakkeren

Staat in het teken van water en vuur, tegenstrijd, doorzettingsvermogen en een laag dieper in jouw spirituele ontwikkeling.

Thema 3:

Gayatri Eirene

reiniging en zuivere emotie

Staat in het teken van je persoonlijke zijn, new level new devil. Na 6 maanden had werk, creatie en ontvangen gaan we naar binnen keren.

Thema 4:

Asatoma Selene

De toekomst

Staat in het teken van het geheel zien, nieuwe plannen, open staan voor nieuwe connectie en herstructurering.

In drie lagen je zielsmissie uitgewerkt in een business fundament

 

1. Spiritueel dieper groeien

In dit jaarprogramma krijg je een complete spirituele opleiding waarin je gaat leren je gidsen te chanelen, je zielsmissie gaat ontdekken en aan de slag gaat met je spiritual essence, spirituele financiele blauwdruk en de tools om je missie te kunnen dragen

2. Business fundament & sales

Vanuit je zielsmissie gaan we je business doelen concreet maken. Wat is ervoor nodig om dat wat jij wilt neerzetten te kunnen realiseren. Hierin ga je aan de slag met business strategiën, zorgen we dat je social selling optimaal gaat inzetten voor het bereiken van je klant en het zichtbaar zijn, en ga je belemmerende gedachtes leren omzetten in beweging en actie.

3. Concept & uitwerking

Samen vertalen we jouw zielsmissie naar het juiste concept, zodat ook jouw klanten precies snappen en ervaren wat ze bij jou kunnen krijgen. We zoeken jouw unieke positionering in de markt op en kijken vanuit je klant naar hoe jouw aanbod zich vertaalt in daadwerkelijke sales.

Verrassingen

de Spiritual Guidance Unlocked box

Passend bij de thema’s  ontvang je een giftbox vol spiritual goodies, zowel voor jouw persoonlijke ontwikkeling als voor je business.

5 pijlers in jouw journey door ons programma

1. Geld is een weerspiegeling van het werk dat je hebt neergezet

De 3 lagen van jouw business fundament gaan je helpen bij het kunnen dragen van jouw doel en het ontvangen van de vergoeding die daar tegenover staat. Centraal hierin staat dat je open staat om te geld te ontvangenen dat je ontvangt naar de waarde die je levert. Alles draait om jou ready te maken om het geld te ontvangen dat bij jouw missie hoort.

 

2. Healthy entrepreneurship

Successen moet je vieren. We gaan praktisch werken aan het aantrekken van de juiste klanten, maar dieper zonder jezelf kleiner te maken.Balans zoeken tussen voor je klanten zorgen, voor je business zorgen en voor jezelf zorgen. Alleen dan ga je doorzetten om dat succesdoel te behalen.

 

3. De grootsheid en de potentie van je zielsmissie ervaren

Dit draait om jezelf zichtbaarder maken met iemand met spirituele talenten. Dit is een journey. Maar als je gaat, als je voelt dat je hier in gaat ontwikkelen, dan wil je hiermee naar buiten komen.

 

4. Concept

Hier komt de vorm van het aardse; hoe ga je die missie dan in een vorm gieten. Dit is de belangrijkste reden dat spiritualiteit in je business tot nu toe niet lukt of lastig is om praktisch te maken. En dit is DE reden waarom wij kiezen voor een golden triangle van experts die jou een jaar lang coachen. Niet alleen met kennis overdragen, maar samen met jou de creatie in.

 

5. Zichtbaarheid

Dit draait om het komen opdagen, op jouw podium gaan staan en niet schuilen achter de gordijnen terwijl de show al is begonnen. Door social selling technieken, branding en de juiste lef zorgen we ervoor dat jouw talent gezien wordt, dat jouw publiek enthousiast wordt en dat je klanten gaat aantrekken die bij jou passen.

mega BONUS

Essentiele oliën kit

T.w.v. €499,- euro + een mystery set t.w.v. €279,- euro

Deze krijg je van ons kado. Je krijgt een speciale masterclass van 1,5 uur over het gebruik van de oliën en advies over welke perfect passen bij jouw ontwikkeling en missie.

Voel jij aan -alles- dat dit jouw moment is?

Claim dan jouw plekje in ons programma.

We starten september 2021.

Diamonds Unlocked jaarprogramma

€1450,- ex per maand

 

BONUS:

Stap jij NU in? dan hoef jij helemaal niet te wachten tot september. Je mag direct jouw Zielsmissie sessie inplannen en we gaan vandaag meteen aan de slag om jouw sales AAN te zetten. Afgestemd op wat JIJ nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Waar bestaat het programma uit?

Het gaat om een jaarprogramma en zit bomvol nieuwe ervaringen, kennis en praktische uitvoer. Wij geloven niet dat jij geholpen bent met enkel een stukje training en coaching waarna je toch alles weer zelf moet uitvinden. Daarom werken we daadwerkelijk samen met jou je nieuwe business coming-out concept uit. Grofweg in 3 thema’s:

  1. spiritual guidance teaching
  2. business coaching & social selling
  3. branding, concept & conversie
Hoe verloopt de betaling?

We factureren vooraf aan elke maand en verwachten de betaling voor de 1e van de maand. Je betaalt dus in 12 termijnen. Zo kunnen wij alle inkoop kosten betalen en kun jij je focussen om waar het allemaal echt om draait.

Hoe ga ik mijn inleg terugverdienen?

Je inleg ga je terugverdienen door:

1. Onze gouden drie-hoek waarin we je leren spiritueel te ontwikkelen, social selling skills op te bouwen, je concept scherp stellen en samen met jou uitwerken en conversie gedreven met je te werken. Wij staan ervoor om vanuit je zielsmissie je strategie en uitvoer scherp te stellen.
2. Je eigen doorzettingsvermogen, doelen niet alleen met ons stellen maar ook te halen en te kiezen voor jouw succes

Staat het hele jaarprogramma al vast?

Ja en toch ook niet. En dat komt omdat we erin geloven dat wij jou dat wat jij op elk moment nodig hebt ook moeten kunnen faciliteren. We hebben een compleet groepsprogramma waarvan we precies weten wat we gaan doen. De persoonlijke begeleiding zal echt maatwerk zijn. Daarnaast geloven we vanuit onze tenen dat jij niet alleen geholpen bent met kennis, maar ook echt 1op1 aan de slag moet gaan. Dat is -de- reden waarom onze klanten de resultaten halen die ze behalen, dat de investering nodig is.

Kan ik alleen instappen als ik al een lopend bedrijf heb?

We hebben een gemelleerd gezeldschap van ondernemers, van startend tot gevorderd. De een wil focus leggen op het ontwikkelen van een nieuw product waar spiritualiteit centraal staat, de volgende wil er echt volledig mee naar buiten treden en de volgende wil haar eigen spiritualiteit ontwikkelen en toegankelijker maken voor een groter publiek. De behoefte in essentie ligt in het ontwikkelen van je eigen spiritualiteit en deze een plek te geven in je business.

Je bent dus meer dan welkom als je nog geen lopend bedrijf hebt.

Wat krijg ik allemaal bij het programma?

Een spiritual giftbox met alle materialen en goodies die je bij je thema nodig hebt.

 

Met alleen jou

Zielsmissie sessie om je gidsen te leren kennen en het eerste werk te verzetten

Elke maand een Body&Mind language call om jouw gedachten te leren channelen

Elke maand een Businesscoaching call om je scherp en accountable te houden

Elke maand concept strategie call om je aanbod te blijven fine-tunen

Rapportage met jouw positionering, de markt, conceptideeën en blauwprint van de belangrijkste websitepagina’s van je nieuwe aanbod

Zijn er nog extra kosten?

Heel veel is inbegrepen in het programma om jouw spirituele coming out te begeleiden. Er zijn een aantal extra’s die je erbij kunt kopen:

  1. Teachers opleiding
  2. Extra coaching sessies
  3. Extra functionaliteiten op jouw website, denk aan plugins die nodig zijn of extra ontwikkeling die je erin wilt stoppen
  4. Branding items uitgewerkt vanuit het concept wat we samen bedenken; denk aan verpakkingen, illustraties, magazines/ebook design
  5. Hosting een half jaar na lancering

Bovenstaande is geen vereiste voor het krijgen van een succesvol spiritueel bedrijf.

Kan ik alleen vanuit Nederland mee doen?

Nee hoor! Je bent welkom vanuit waar je ook in de wereld zit. We zorgen dat de materialen ook bij jou bezorgd worden en met de facturatie weten wij ook raad.

Wees welkom!

Je zielsmissie en spiritualiteit verweven in een succesvolle business